Om kakor

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator och innehåller information. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för dig som besökare.

Ändra inställningar för kakor

Kakor på barnrattsresan.barnombudsmannen.se

Funktionskakor för kakor

  • cookie_accepted_groups - En permanent kaka som används för att spara ditt godkännande av användandet av nödvändiga och icke nödvändiga kakor. Som icke nödvändiga kakor räknas de som samlar in statistik om besöket. Godkännandet sparas i kakan i 1 år.

Video

Webbplatsen använder tjänster från Youtube för att spela upp video. Läs mer om hur Google använder kakor här.

  • ysc, används av Youtube för att komma ihåg besökares interaktion med ett videoklipp. Domän youtube.com.
  • consent, används av Youtube för att anpassa relaterade videoklipp. Domän youtube.com.
  • pref, används av Youtube för att komma ihåg en besökares föredragna uppspelningsinställningar. Domän youtube.com.

Icke nödvändiga kakor

Kakor för analysverktyg

På Barnrättsresans webbplats används Google Analytics för att samla in statistik om besöken för att förbättra och ge en bättre användarupplevelse.

Google Analytics

Används för att samla in statistik om besöken för att ge en bättre användarupplevelse. Lär mer om hur Google använder kakor.

  • _ga, _gat och _gid - kakor för att mäta antal besök över tid från enhet, hur länge besöket varade, vilka sidor som besöktes med mera. Kakorna sparas i 2 år.

Inställningar

Du kan anpassa vilka kakor du godkänner genom att klicka i eller ur inställningarna nedan.

Undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.